Service vinden wij belangrijk


Als u niet lekker slaapt, doen wij geen oog dicht

Hartman Bedden onderscheidt zich door een enorme complete collectie in de breedste zin van het woord op het gebied van slapen en alles wat daar mee te maken heeft. Al onze producten worden uiteraard kosteloos bij u bezorgd en geplaatst op een afgesproken plaats en tijdstip. Eventueel komen we bij u thuis te meten of te overleggen hoe het geplaatst dient te worden. Uiteraard alles in overleg met de klant totdat u tevreden bent. Hartman Bedden is uiteraard ook aangesloten bij de Centrale Branche Wonen, ook beter bekend als het CBW. Dit draagt bij dat de garantie voorwaarden tot in de puntjes geregeld zijn.

Laat u verrassen


Sfeervol, kleurrijk en comfort

Samen met u maken wij van uw slaapkamer een stijlvolle leefkamer. Een multifunctionele ruimte waar u niet alleen slaapt, maar ook een spannend boek kunt lezen, werken of uw favoriete tv programma kunt bekijken. Een sfeervolle relaxplek om te slapen, te dromen en waar u uitgerust wakker wordt.

Advies op maat

Of u nu geïnteresseerd bent in een comfortabele nachtrust of specifieke slaapproblemen heeft, loop eens bij ons binnen en ervaar wat voor u het beste ligt!

Service op locatie

Al onze producten worden uiteraard kosteloos bij u bezorgd en geplaatst op een afgesproken plaats en tijdstip. Eventueel komen we bij u thuis te meten of te overleggen hoe het geplaatst dient te worden.

Ruim assortiment

We hebben de grootste collectie boxsprings van het noorden met als specialisme veel Scandinavische boxen. Maar ook voor een complete slaapkamer met bijpassende meubelen kunt u uiteraard bij ons terecht.