Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit.

In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, met de nodige problemen. Grootvader ‘pake’ Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een oprjochte kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen.

In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren.

Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over onze oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

The original Boxspring Ninety


Boxspring Ninety komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond!

Want de Ninety ligt beter dan andere geteste boxsprings, en scoort zeer
hoog op levensduur. Boxspring Ninety is beschikbaar in een aantrekkelijke
setaanbieding met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis LED in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand.

Een voordeel van maar liefst € 510,-

vanaf € 2995,-

Boxspring Sinne


Begin je dag uitgerust met Boxspring Sinne!

De Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor uitstekende ventilatie. De Sinne Boxspring is verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s: gratis LED leeslampjes, gratis in- en uitstapverlichting, een unieke Sinne achterwand en opvallende design bedpoten.

Jouw voordeel bedraagt ruim € 600,-!

vanaf € 3.695,-