Een boxspring die bij u past


Het meest verkochte slaapsysteem op dit moment

We kunnen wel stellen dat het Scandinavische systeem het meest gevraagd en dus het meest verkocht wordt. Dit in verband met het hoge slaapcomfort en heerlijk naadloos slapen.

Om het slaapcomfort te optimaliseren zijn ook verschillende hardheden in de matrassen mogelijk.

Goed slapen verbetert uw concentratievermogen en maakt je energieker. Een goed bed is daarom van groot belang, maar waar moet je bij aankoop op letten? Hartman Bedden helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Hartman Bedden staat voor kwaliteit in boxsprings en matrassen. Een naam die zich door de jaren heen heeft bewezen met hoogstaande service én betrouwbaarheid. Hartman Bedden garandeert u altijd een goed product!

Boxsprings voor elk type slaper


Kies uw eigen stijl

Slaapt u liever op een stevig bed of moet het juist wat soepeler zijn? Om aan beide wensen te voldoen zijn vrijwel alle boxspring modellen leverbaar in verschillende hardheden.

Hartman Bedden heeft een zeer ruime collectie boxspring modellen, er zit altijd een boxspring bij die bij uw wensen past. Laat u inspireren door onze verkopers en de zeer ruime collectie in onze showroom.

Wat is uw droom u waard?


Uw nachtrust staat centraal

Ieder heeft zo z’n eigen idee over hoe hét droombed er uitziet. En over wat het mag kosten. Ook u hebt vast een maximumbedrag voor uw nieuwe bed in gedachten. Hartman Bedden helpt u bij het zoeken van het juiste bed tegen de juiste prijs.