Advies over goede nachtrust


Nachtrust is een must

Een goede nachtrust is een absolute voorwaarde voor een gezond leven. Uw lichaam krijgt namelijk tijdens de slaap de broodnodige rust, zodat u de volgende dag weer fit en actief aan de slag kunt. Daarnaast verwerkt u tijdens de slaap in uw dromen de emoties die u gedurende de dag heeft doorgemaakt. Een weldadige nachtrust is dus een must!

U begrijpt, er komt heel wat bij kijken om tot een goed advies te komen. Of u nu geïnteresseerd bent in een comfortabele nachtrust of specifieke slaapproblemen heeft, loop eens bij ons binnen en ervaar wat voor u het beste ligt!

De slaapkamer staat centraal


Uitgerust met goed slaapcomfort

Voor die goede nachtrust staat uw slaapkamer natuurlijk centraal: een goed geventileerde, liefst geheel donkere kamer, vanzelfsprekend uitgerust met goed slaapcomfort. Allereerst is slaapcomfort `n persoonlijke beleving. Daarnaast zijn uw specifieke slaapgewoonten of -problemen van doorslaggevend belang voor het juiste advies. Het Hartman bedden-team geldt als slaapspecialist op het gebied van comfortabel en verantwoord slapen en hebben de beschikking over een enorme exclusieve collectie van op elkaar afgestemde slaapsystemen.

De combinatie van bedbodem, matras en hoofdkussen vangen de druk van het lichaam perfect op en geeft de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Daardoor worden de wervelkolom nek en rugspieren ontzien. Ook het juiste slaapklimaat is van groot belang. Dit wordt bepaald door de opbouw van de matras, in combinatie met het dekbed.

Want als u niet lekker slaapt doen wij geen oog dicht


Met zeer vriendelijke groet,

Verkoop: Anja, Alie, Harold, Johan.